Få den mest effektive skræddersyet hjælp, som passer lige til det du har brug for.


Velkommen til 1:1 session.

Er du klar til at tage kontrol over dit liv og skabe ægte forandringer? Uanset hvilke udfordringer du står i, arbejder vi sammen om at identificere dem og skabe en skræddersyet plan, der passer til din problemstilling .

Sessionen foregår online, dvs du sidder trygt derhjemme og kan trygt dykke ned i dine følelser og tanker i et støttende miljø, hvor du kan opnå en effektiv indsigt og heling.

Hvorfor skal du vælge mig? Min målsætning er ikke kun at hjælpe dig med at opnå kortsigtede mål, men også at støtte dig i at skabe varige forandringer, der beriger dit liv. 


 


Sessionen foregår på zoom. Du får et link tilsendt når du har booket din session.

Vi kan se hinanden på skærmen og sessionen bliver optaget, så du får din helt egen skræddersyet tapping sekvens, du kan bruge efterfølgende. Jeg guider dig på skærmen hvor du skal tappe dig på forskellige steder på kroppen og samtidig tuner jeg ind på dig gennem healing, så din krop og sjæl kommer helt i balance.

Varighed: 1 time

Lige nu er prisen Kr. 795,00, - 

Betaling sker ved booking via kreditkort. 

Når betalingen er gennemført, kommer du videre til kalender hvor du kan booke din tid. 

Din aftale er registreret, når du har betalt og booket din tid. Du skal være 18 år for at booke tid hos mig, det betyder at jeg  ikke tilbyder sessioner til børn.

Kontakt mig, hvis du har brug for en fysisk session med personligt møde, der er et lille tillæg i alt 1050,00kr

_____


Book tid her

 Som en erfaren ekspert inden for tapping har jeg hjulpet tusindvis af mennesker med at opnå indre ro og personlig vækst. 

Mit navn er Anne Hejselbjerg og jeg er ekspert i Tapping.

Jeg er uddannet i USA af founderen af tanke felt terapi Joanne og Roger Callahan. Jeg har de sidste nye, mest avancerede redskaber indenfor TFT. Jeg bruger min mange års erfaring med healing og tapping til at skabe fantastiske resultater for mine klienter.

Jeg brænder for at hjælpe andre til at opleve, hvor nemt det er at slippe ting, som fylder og bringe mennesker tættere på deres drømme og et liv med lethed og glæde.

Min passion er at guide mennesker til at opleve , hvor nemt det er at give slip på det, der tynger dem, og nærme sig deres drømme om et liv fyldt med lethed og glæde.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, så du ikke længere har de forskellige udfordringer i dit liv, som lige nu holder dig tilbage.

Kærlig hilsen