Denne session er til dig, som føler dig kaldet til en skræddersyet session med mig, hvor jeg bruger min ekspertise til at hjælpe dig med netop det problem og udfordring du står i.

Når du føler dig stresset er dine organer på overarbejde, for at holde dig i gang.

Jeg tester dine organer ved, at lytte til din stemme og dernæst tapper jeg dig på forskellige akupunkturpunkter i ansigtet, på fingrene og på overkroppen. Det er aktiveringen af de forskellige punkter, som frigiver blokeringer og kroppen kommer i balance og flow. Du vil meget hurtigt opleve et overskud og få flere ressourcer.

Sessionen foregår via telefon, hvor jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.
Varighed 1 time
Kr. 1.500 kr. inkl. Moms

Betaling sker ved booking via kreditkort. 

Når betalingen er gennemført, kommer du videre til kalender hvor du kan booke din tid. 

Din aftale er registreret, når du har betalt og booket din tid. Du skal være 18 år for at booke tid hos mig, det betyder at jeg  ikke tilbyder sessioner til børn.

_____

Når jeg har modtaget din booking, modtager du en automatisk mail med mere praktisk info og to korte videoer med tapping, som du kan starte med det samme. 


Mit navn er Anne Hejselbjerg og jeg er kvinden bag Enjoy Life.

 

 

Jeg har i de sidste mange år været interesseret i redskaber, der er effektive og virker -  Derfor er det også det vigtigste for mig her: at de videoer, du ser, virker - at det er nemt, og at det er let tilgængeligt. Også for dig. Også selvom du sidder for dig selv. Derhjemme. Alene.  

Jeg er uddannet i USA af founder Roger Callahan selv - og jeg har mange års erfaring med at skabe balance og flow for mine klienter. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.