Få den mest effektive individuelle hjælp til at transformere din udfordring


Har du brug for at opgradere dit personlige liv eller din business? Har du brug for at blive klar til at slippe alle de blokeringer du har omkring en bestemt situation eller følelse?

Jeg kan hjælpe dig.  Jeg bruger min ekspertise til at tune ind på dig og bruger min mange års erfaring til at hjælpe dig med at fjerne det som blokerer dig lige nu.

Du vil meget hurtigt opleve et overskud og kunne handle på det, der føles godt og rigtigt for dig.

Sessionen foregår på zoom. Du får et link tilsendt når du har booket din session.

Vi kan se hinanden på skærmen og sessionen bliver optaget, så du får din helt egen skræddersyet tapping sekvens, du kan bruge efterfølgende. Jeg guider dig på skærmen hvor du skal tappe dig på kroppen og samtidig tuner jeg ind på dig gennem healing, så din krop og sjæl kommer helt i balance.

Varighed: 1 time

Lige nu er prisen Kr. 795,00, - 

Betaling sker ved booking via kreditkort. 

Når betalingen er gennemført, kommer du videre til kalender hvor du kan booke din tid. 

Din aftale er registreret, når du har betalt og booket din tid. Du skal være 18 år for at booke tid hos mig, det betyder at jeg  ikke tilbyder sessioner til børn.

_____


Book tid her

Vores krop er en fantastisk maskine. Sammen fjerner vi dine blokeringer, så din krop selv finder sin balance igen. 1:1 sessionen er den mest dybdegående og transformerende session

Mit navn er Anne Hejselbjerg og jeg er ekspert i Tapping.

Jeg er uddannet i USA af founderen af tanke felt terapi Joanne og Roger Callahan. Jeg har de sidste nye, mest avancerede redskaber indenfor TFT. Jeg bruger min mange års erfaring med healing og tapping til at skabe fantastiske resultater for mine klienter.

Jeg brænder for at hjælpe andre til at opleve, hvor nemt det er at slippe ting, som fylder og bringe mennesker tættere på deres drømme og et liv med lethed og glæde.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, så du ikke længere har de forskellige udfordringer i dit liv, som lige nu holder dig tilbage.

Kærlig hilsen