Du har nu mulighed for en fysisk session med mig, hvor du får mulighed for at få min bedste hjælp skræddersyet helt specielt til dig

BESTIL TELEFON SESSION BESTIL FYSISK SESSION


Jeg tester dine organer ved at tune ind på dig. Når jeg tapper dig, bruger jeg min mange års erfaring og ekspertise, så du opnår de bedste resultater din krop lige nøjagtig har brug for lige nu. Jeg tapper dig på forskellige akupunkturpunkter i ansigtet, på fingrene og på overkroppen. Det er aktiveringen af de forskellige punkter, som frigiver dine blokeringer og din krop kommer i balance og flow. Du vil meget hurtigt opleve et overskud og få flere ressourcer.

Sessionen foregår i Nordsjælland, tæt på Helsingør, du får den nøjagtige adresse, når du booker din session.
Varighed 1 time og 15 min
Kr. 1.350 kr. 

Betaling sker ved booking via kreditkort. 

Når betalingen er gennemført, kommer du videre til kalender hvor du kan booke din tid. 

Din aftale er registreret, når du har betalt og booket din tid. Du skal være 18 år for at booke tid hos mig, det betyder at jeg  ikke tilbyder sessioner til børn.

_____ 

Jeg vil elske at hjælpe dig med at give slip på alt det, der lige nu blokerer og står i vejen for dit næste skridt, mod det liv du ønsker dig.Jeg er uddannet i USA af founder Roger Callahan selv - og jeg har mange års erfaring med at skabe fantastiske resultater for mine klienter. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig. 

Kærlig hilsen