JEG GIVER DIG REDSKABERNE TIL, AT DU SELV KAN GØRE DIT INDRE ARBEJDE, SÅ DU FINDER TILBAGE TIL DIN  BALANCE

Vi møder alle udfordringer i løbet af en dag, det kan være en bemærkning der rammer os, det kan være en hektisk dag, eller noget der går os på i familien. Vi kender også alle til at være påvirket af en gammel følelse, der nager os,  det kan være et gammelt traume, som mere eller mindre stadig kan fylde eller påvirke din hverdag. De fleste prøver at tackle de udfordringer, vi møder så godt vi kan. 

Tine Zeuner (2)

 • Du kender efterhånden dig selv og dine behov ret godt. 
 • Du har måske tidligere været i terapi, eller på anden måde fundet frem til, hvilke følelser det er, der er på spil, når du mærker følelsen af utilstrækkelighed eller overvældelse
 • Du ved egentlig også godt, hvad du skal forsøge at holde dig fra og sige nej til, fordi det dræner dig for energi. 
 • Alt i alt er du egentlig i meget større balance, end du har været tidligere.
 • Du står måske også stærkere i den du er, mere end du har gjort før. 

… og alligevel, så bliver du ramt af tilbagevendende tanker og følelser om ikke at være god nok - eller du finder dig selv i uhensigtsmæssige mønstre, du ellers havde sagt farvel til.

Du kender sikkert følelsen af at have fået det forkerte ben ud af sengen - eller de dage, hvor en bemærkning rammer dig lidt hårdere end den måske ellers ville have gjort, og alting går lidt mere trægt.


Det er faktisk bare din energi der vender omvendt. 


Det er dage hvor konflikter bliver større end de egentlig skulle have været, eller du bare har lyst til at sige pyt og være overskudstypen, men tankerne kører i ring, og du kan ikke slippe din begrænsende tanke eller følelse.

I virkeligheden er det vores energi, som vender omvendt, og vores plus og minus pol vender rundt. Det er de dage, hvor vi får taget negative valg frem for at følge de positive intentioner, vi havde. Når polerne vender omvendt - så går vi også selv omvendt - det kan betyde, at vi tager forkerte valg - “vi går på den forkerte sti”, og  er på vej ud af det forkerte spor. 

Vi fokuserer pludselig på mangel og lige så stille sniger gamle traumefølelser sig ind, og vi kan ikke selv stoppe dem. Vi mister tilliden til os selv og tilliden til at alt er godt. Vi sidder pludselig fast i et gammelt uhensigtsmæssigt mønster, vi ellers for længst havde glemt alt om. Uden selv at ville det, er vi røget ned i en low vibe, og vores tanker kører i ring eller følelsen af stagnation.

Nogle reagerer ved at blive trætte, andre får hovedpine, mange mister overblikket og vrede, utilfredshed eller gamle grundfølelser, hvor vi f.eks. ikke føler os gode nok får overtaget. Problemet er,  at det kan være virkelig svært at komme ud af det loop, og  flytte os fra denne tilstand SELV.

1

 

Jeg kan give dig redskaber og inspiration til, at du selv kan gøre noget for at tackle  udfordringerne, når de rammer dig- uanset, hvor du er - eller hvad tid på døgnet det er.....

 

 
24 timer i døgnet, uanset hvor du befinder dig. 

POWER YOURSELF er din hjælp og støtte til at slippe og bearbejde de hverdags ting, som hurtigt kommer til at fylde alt for meget, og som hurtigt kommer til at begrænse dig.

Med videoerne kommer du i god form i nervesystemet og du bliver i stand til selv at gøre noget ved dine bekymringer, så dagene føles nemmere , og livet glider lettere.

Det vil sige, at du står stærkere i de udfordringer, du møder - for livet berører os, det kan selvfølgelig ikke undgåes  - men du vil stå stærkere i en udfordrende situation.

Når du er i god form i nervesystemet, vil du få hurtigere forbindelse til dine overskudstanker, der gør dig i stand til at se de muligheder der er, frem for altoverskyggende begrænsninger. 

Gennem videoerne får du min hjælp til konkrete værktøjer, der kan hjælpe til at skabe flow og slippe frygt og bekymrende tanker.

Du får rig mulighed for at  gøre dit eget indre arbejde, og  få  taget dig af de følelser, der normalt er for svære  selv at sidde med. Følelser som  er nødvendige at give slip på, for at din energi vender rigtigt, så du er i stand til at handle på det, der er rigtigt for dig.

3

Det hele starter med dig selv. Når du står stærkt og autentisk i den du er, så opnår du en dybere kontakt til dig selv - og dem omkring dig.

… og er til dig, der: 

 • ønsker selv at være i stand til at tage dig de følelser og udfordringer hverdagen bringer

 • har en hurtig-susende hverdag, der indimellem - eller ofte - bryder med dine selvkærlige intentioner og vaner

 • ønsker at kunne skabe en selvkærlig pause for dig selv, så du kan genfinde balancen

 • kan se en værdi i, at kunne aktivere dit eget nervesystem, så du slipper de spændinger, der støder til og hober sig op

 • ved, at du trives bedst - og oplever livet som mest harmonisk, når du har overskud og føler dig i balance - både mentalt og fysisk

 • ønsker noget, som er helt konkret, du kan gøre, når du skal finde ind i dig selv og slippe følelser, der ikke gavner dig


Hvad kan du forvente:

 • Nogle af mine bedste guidede videoer, der via tapping og healing giver dig power og du genfinder balancen og endda slippe gamle følelser, som du har haft i mange år

 • Step by step får du flere værktøjer til  nye vaner, der hurtigt får dig i balance og guidede videoer, som hjælper dig til at slippe bekymringer og gamle følelser 
 • Reminders på mails, så du får videoerne brugt, også i en travl og forstyrrende hverdag

 • Glæden ved at tage ansvar for din egen energi og balance - ikke bare nu og i dag - men også når livet rammer

 • Efter de 4 uger har du gennem videoerne fået så meget indsigt , at du kan være din egen ekspert og vide PRÆCIS,  hvilken video (healing eller tapping), du skal bruge til at komme i balance, få mere power og  give slip på uønskede følelser og situationer
13
9


Jeg har samlet nogle af mine aller bedste og mest effektive tappinger og healinger.

Du får mulighed for at hele dig selv både psykisk og fysisk.

POWER YOURSELF giver dig adgang til videoer, som er sammensat over 4 uger, så du integrerer det lidt af gangen.

Uge for uge får du nye videoer tilsendt, der alle er med til effektivt at hjælpe dig til at slippe uønskede følelser og udfordringer.

Du bliver guidet via videoerne, og modtager mails, når næste fase er aktiv.

Du kan starte når du vil og er ikke afhængig af andre. Du kan købe produktet i dag og sagtens vælge først at starte i januar med at tage hul på det.

De første uger er inddelt i 5 faser og strækker sig over 4 uger - som jeg via mine mange års erfaring, ved at det er måden, du bedst får det brugt.

Prisen er 2499 kr,  og giver dig  evig adgang til indholdet , så du ALTID kan gå tilbage og få det genopfrisket. 

Lige så snart du har købt adgang, får du en mail og adgang til intro, Fase 1 og en bonus. 


 ... Forløbet er opbygget over 5 faser


FASE 1: Skab selv din egen balance

Denne fase giver dig nogle af de vigtigste forudsætninger for at komme godt ud af døren.

Her lærer du min ynglings tapping "Guldvasken", derudover er der en video til beskyttelse mod Wifi-stråler og en video til at optage det vand du drikker.

Ofte optager vi ikke det vand vi drikker, og derfor får hjernen og organerne ikke det vand, som de har brug for. I denne fase  er der en fantastisk healings video, som får dig til at optage det vand, du drikker.  Dette er hele grundlaget for at kunne komme i balance og bliver efter de 4 uger lige så almindeligt for dig, som at børste tænder. Denne nye rutine tager ikke mere end 5 min. at lave, når du først er vant til din nye vane. 

FASE 2: Stress og bekymringer

Her får du en effektiv tapping og  healing, som styrker dit nervesystem til at kunne slippe stress og bekymringer.

Det er fuldstændigt uvurderligt, selv at kunne tackle alle de små bekymringer eller irritationer, der kan melde sig i løbet af en dag. 

FASE 3: Traumer

Traumer er ofte forbundet med  negative grundfølelser og gamle historier. Vores nervesystem stivner ved chok og det husker kroppen.

Ved at aktivere bestemte akupunkturpunkter, som er forbundet til nervesystemet, får du mulighed for at transformere gamle historier og overbevisninger.  Jeg guider dig i videoen gennem en af mine bedste tappinger og en skøn healing, der giver dig rig mulighed for selv at arbejde med de gamle historier, - og slippe dem.  Det er så powerfuldt at mærke, hvor let tingene pludselig kan føles. 

FASE 4: Fysisk ubehag

Fysisk ubehag  i kroppen som småskavanker, er efter min overbevisning ikke følelser, vi blot skal acceptere, men følelser vi skal mærke ind i og så slippe. Problemet er, at det kan være svært at slippe uden den rigtige hjælp.

I denne fase får du en meget virkningsfuld tapping, hvor der er en speciel healing kodet ind, til at slippe følelserne, der har manifesteret sig i kroppen. 

FASE 5: Bliv selv eksperten

Nu hvor du har været igennem de 4 faser og kender til mine teknikker og de forskellige tappinger, vil de begynde  at sidde på rygraden.

I denne fase, taler jeg ind i, hvordan du selv kan bygge et program op, alt efter hvad dit tema er, det betyder, at du gør dig selv til eksperten. Du kan bruge videoerne alt efter, hvilket tema der fylder hos dig.

Du får med det samme også adgang til en bonus, som guider dig i en super effektiv åndedrætsøvelse og en healing til at komme i balance. Den er essentiel, og du kan bruge den under hele forløbet. Hver fase varer som udgangspunkt 1 uge, og du modtager automatisk en mail, når materialet til næste fase er klart. Jeg guider dig og introducerer dig til det nye emne, og via videoerne kan du følge mig og se hvorledes du skal tappe - eller blot være i healingen.

Derefter kan du til hver en tid, gå ind og tappe eller se en healingsvideo, og altid tage hånd om dine følelser, når noget opstår. 


Jeg er uddannet i USA af founder Roger Callahan og har mere end 20 års erfaring i at skabe balance og flow for mine klienter. 

Mit navn er Anne Hejselbjerg  og jeg er kvinden bag Enjoy Life.

Jeg har i de sidste mange år været interesseret i redskaber, der er effektive og virker -  Derfor er det også det vigtigste for mig her: at de videoer du ser, virker - og de er nemme og let tilgængelige for dig. Når du sidder for dig selv der hjemme.  For mig handler det ikke om at vi skal lave øvelser for at løbe stærkere, men at skabe balance og  jordforbindelse, så vi altid handler ud fra en balanceret energi, så vi skaber et liv, der er nærende for os.

Jeg er uddannet i USA af Founder Roger Callahan, og jeg har mange års erfaring med at skabe balance og flow for mine klienter. 


Jeg ønsker, at du skal kunne skabe det for dig selv.

I en travl og forstyrrende hverdag er det super smart,  at du kan tappe og heale dig selv -lige når problemet opstår.

Gennem videoerne guider jeg dig,  og er din støtte, så du faktisk selv bliver i stand til at kunne skabe din balance, dit flow og få det overskud, der følger med at være i balance.

Forløbet er et selvkærligt sted, hvor du gennem noget så simpelt som at se en video, bliver i stand til at skabe og genfinde din balance.

Det hele foregår online - og så snart, du har købt adgang , får du en mail med bekræftelse, login-information og link til Fase 1. 

7

DISCLAIMER
Min filosofi er, at vi selv tager ansvar for vores liv. Videoerne  guider dig og støtter dig i de intentioner, du har til  at finde balance og autencitet. Power Yourself er ikke tænkt som et forløb til at erstatte psykoterapi, men et redskab til at slippe uønskede tanker og følelser. Der er ikke noget i Enjoy Life, der erstatter psykoterapi eller medicin. Øvelserne er baseret på mine egne bedste erfaringer til at komme i flow og slippe stagnation. Oplevelserne vil være forskellige fra menneske til menneske, så jeg kan naturligvis ikke give garanti give for, at du vil opleve det samme, som andre har oplevet ved at arbejde med disse værktøjer.