Jeg hjælper dig med at slippe tanker du hænger fast i, så du aldrig mere skal  begrænse dig selv eller holde dig selv tilbage 

Vi møder alle udfordringer i løbet af en dag, det kan være en bemærkning der rammer os, det kan være en hektisk dag, eller noget der går os på. 

De fleste af os kender også til at blive ramt af en gammel følelse eller frygt,  som pludselig får overtaget og kommer til at fylde eller påvirke hverdagen.

De fleste prøver at tackle de udfordringer, vi møder så godt vi kan, men nogen gange er det svært at sige fra og prioritere os selv og de negative følelser får stille overtaget.

 Det gode er, du selv kan gøre noget.

Du kan nemt selv slippe den negative følelse eller tanke, og selv komme ud af den fastlåste følelse eller situation og nemt vende den til positive tanker, som hurtigt giver dig overskud og styrke.

 

TILMELD DIG NU!
Tine Zeuner (2)

  Du kender dig selv og dine behov rigtigt godt og har arbejdet med dig selv og er nået rigtigt langt i din selvudvikling

… og alligevel,  bliver du ramt af tilbagevendende tanker og følelser om ikke at være god nok - eller du finder dig selv i uhensigtsmæssige mønstre, du ellers havde sagt farvel til. 


Eller kender du følelsen af at have fået det forkerte ben ud af sengen - eller de dage, hvor en bemærkning rammer dig lidt hårdere end den måske ellers ville have gjort, og alting går lidt mere trægt?

Det er faktisk bare din energi der vender omvendt. 

Det er dage hvor konflikter bliver større end de egentlig skulle have været, eller du bare har lyst til at sige pyt og være overskudstypen, men tankerne kører i ring, og du kan ikke slippe din begrænsende tanke eller følelse.

Vi fokuserer pludselig på mangel og lige så stille sniger gamle traumefølelser sig ind, og vi kan ikke selv stoppe dem. Vi mister tilliden til os selv og tilliden til at alt er godt.

Vi sidder pludselig fast i et gammelt uhensigtsmæssigt mønster, vi ellers for længst havde glemt alt om. Uden selv at ville det, er vi røget ned i en low vibe, og vores tanker kører i ring eller følelsen af stagnation.

Nogle reagerer ved at blive trætte, andre får hovedpine, mange mister overblikket og vrede, utilfredshed eller gamle grundfølelser, hvor vi f.eks. ikke føler os gode nok får overtaget.

Problemet er,  at det kan være virkelig svært at komme ud af det loop, og  flytte os fra denne tilstand SELV.


Jeg kan give dig redskaber og inspiration til, at du selv kan gøre noget for at tackle udfordringerne, når de rammer dig- uanset, hvor du er - eller hvad tid på døgnet det er.


 

24 timer i døgnet, uanset hvor du befinder dig. 

Gennem videoerne kommer du i god form i nervesystemet og jeg hjælper dig til at blive i stand til selv at håndtere bekymringerne og de negative tanker, ved at guide gennem nogle simple, men virkelig effektive teknikker.

Det vil sige, at du står stærkere i de udfordringer, du møder - for livet berører os, det kan selvfølgelig ikke undgåes  - men du vil stå stærkere i en udfordrende situation.

Når du er i god form i nervesystemet, vil du få hurtigere forbindelse til dine overskudstanker, der gør dig i stand til at se de muligheder der er, frem for altoverskyggende begrænsninger. 

Du får rig mulighed for at  gøre dit eget indre arbejde, og  få  taget dig af de følelser, der normalt er for svære  selv at sidde med. Følelser som  er nødvendige at give slip på, for at din energi vender rigtigt, så du er i stand til at handle på det, der er rigtigt for dig.

3

… og er til dig, der: 

 • ønsker selv at være i stand til at tage dig de følelser og udfordringer hverdagen bringer.

 • har en hverdag, der indimellem - eller ofte - bryder med dine selvkærlige intentioner og vaner

 • ønsker noget, som er helt konkret, du kan gøre, når du skal bearbejde og slippe uønskede følelser


Hvad kan du forvente:

 • Nogle af mine bedste guidede videoer, der via tapping og healing giver dig power og du genfinder balancen og endda slippe gamle følelser, som du har haft i mange år

 • Step by step får du flere værktøjer til  nye vaner, der hurtigt får dig i balance og guidede videoer, som hjælper dig til at slippe bekymringer og gamle følelser 

 • Reminders på mails, så du får videoerne brugt, også i en travl og forstyrrende hverdag

 • Glæden ved at tage ansvar for din egen energi og balance - ikke bare nu og i dag - men også når livet rammer

 • Efter de 4 uger har du gennem videoerne fået så meget indsigt , at du kan være din egen ekspert og vide PRÆCIS,  hvilken video (healing eller tapping), du skal bruge til at komme i balance, få mere power og  give slip på uønskede følelser og situationer

 • Du får evigt adgang til Power Yourself
13
9


Jeg har samlet nogle af mine aller bedste og mest effektive tappinger og healinger.

Du får mulighed for at hele dig selv både psykisk og fysisk.

POWER YOURSELF giver dig adgang til videoer, som er sammensat over 4 uger, så du integrerer det lidt af gangen.

Uge for uge får du nye videoer tilsendt, der alle er med til effektivt at hjælpe dig til at slippe uønskede følelser og udfordringer.

Du bliver guidet via videoerne, og modtager mails, når næste fase er aktiv.

Du kan starte når du vil og er ikke afhængig af andre. Du kan købe produktet i dag og sagtens vælge at starte senere med at tage hul på det.

De første uger er inddelt i 5 faser og strækker sig over 4 uger - som jeg via mine mange års erfaring, ved at det er måden, du bedst får det brugt.

Prisen er normalt kr. 2.499, -

LIGE NU:

Kr. 599, - 

og det giver dig  evig adgang til indholdet, så du ALTID kan gå tilbage og få hjælp, så du kan justere det, der er vigtigt i dit liv. 

Lige så snart du har købt adgang, får du en mail og adgang til intro, Fase 1 og en bonus.

 

Tilmeld dig nu

 ... Forløbet er opbygget over 5 faser


FASE 1: Skab selv din egen balance

Denne fase giver dig nogle af de vigtigste grundsten for at blive styrket i dit nervesystem og komme i flow.

Her lærer du min ynglings tapping "Guldvasken", som skaber balance med det samme. Du får en video til beskyttelse mod Wifi-stråler, som er så vigtigt at beskytte os mod, for at bevare vores flow. Du får en video, som sørger for at du undgår væsketab, så du optager det vand du drikker.

Ofte optager vi nemlig ikke det vand vi drikker, og derfor får hjernen og organerne ikke det vand, som de har brug for. I denne fase  er der en fantastisk healings video, som får dig til at optage det vand, du drikker.  Dette er hele grundlaget for at kunne komme i balance og bliver efter de 4 uger lige så almindeligt for dig, som at børste tænder. Denne nye rutine tager ikke mere end 5 min. at lave, når du først er vant til din nye vane. 

FASE 2: Stress og bekymringer

Her får du en effektiv tapping og  healing, som styrker dit nervesystem til at kunne slippe stress og bekymringer.

Det er fuldstændigt uvurderligt, selv at kunne tackle alle de små bekymringer eller irritationer, der kan melde sig i løbet af en dag. 

FASE 3: Traumer

Traumer er ofte forbundet med  negative grundfølelser og gamle historier. Vores nervesystem stivner ved chok og det husker kroppen.

Ved at aktivere bestemte akupunkturpunkter, som er forbundet til nervesystemet, får du mulighed for at transformere gamle historier og overbevisninger.  Jeg guider dig i videoen gennem en af mine bedste tappinger og en skøn healing, der giver dig rig mulighed for selv at arbejde med de gamle historier, - og slippe dem.  Det er så powerfuldt at mærke, hvor let tingene pludselig kan føles. 

FASE 4: Fysisk ubehag

Fysisk ubehag  i kroppen som småskavanker, er efter min overbevisning ikke følelser, vi blot skal acceptere, men følelser vi skal mærke ind i og så slippe. Ofte er de fysiske skavanker en "regning" på de behov vi har overhørt. Problemet er, at det kan være svært at slippe uden den rigtige hjælp.

I denne fase får du en meget virkningsfuld tapping, hvor der er en speciel healing kodet ind, til at slippe følelserne, der har igennem tiden af manifesteret sig i kroppen. 

FASE 5: Bliv selv eksperten

Nu hvor du har været igennem de 4 faser og kender til mine teknikker og de forskellige tappinger, vil de begynde  at sidde på rygraden.

I denne fase, taler jeg ind i, hvordan du selv kan bygge et program op, alt efter hvad dit tema er, det betyder, at du gør dig selv til eksperten. Du kan bruge videoerne alt efter, hvilket tema der fylder hos dig.

Du får med det samme også adgang til en bonus, som guider dig i en super effektiv åndedrætsøvelse og en healing til at komme i balance. Den er essentiel, og du kan bruge den under hele forløbet. Hver fase varer som udgangspunkt 1 uge, og du modtager automatisk en mail, når materialet til næste fase er klart. Jeg guider dig og introducerer dig til det nye emne, og via videoerne kan du følge mig og se hvorledes du skal tappe - eller blot være i healingen.

Derefter kan du til hver en tid, gå ind og tappe eller se en healingsvideo, og altid tage hånd om dine følelser, når noget opstår, så du hurtigt kan hæve din energi og få sagt til og fra på det som er det vigtige i dit liv. 


Tilmeld dig nu

Jeg er uddannet i USA af founder Roger Callahan og har mere end 20 års erfaring i at skabe balance og flow for mine klienter. 

Mit navn er Anne Hejselbjerg.

Mit firma hedder Enjoy Life, og det er nok en af mine vigtigste reminders til mig selv; nemlig at huske at nyde livet. At sige ja til det jeg elsker at lave og sige fra og nej til det, der ikke længere føles nærende.

Jeg er optaget af at skabe balance og jeg ved det kræver bevidste valg og handlinger. 


For mig handler det ikke om at vi skal lave øvelser for at løbe stærkere, men at skabe balance og  jordforbindelse, så vi altid handler ud fra en balanceret energi, så vi skaber et liv, der er nærende for os.

Jeg er uddannet i USA af Founder Roger Callahan, og jeg har mange års erfaring med at skabe overskud og glæde.

Jeg ønsker, at du skal kunne skabe det for dig selv.

I en travl og forstyrrende hverdag er det super smart,  at du kan tappe og heale dig selv -lige når problemet opstår.

Gennem videoerne guider jeg dig,  og er din støtte, så du faktisk selv bliver i stand til at kunne skabe din balance, dit flow og få det overskud, der følger med at være i balance.

Forløbet er et selvkærligt sted, hvor du gennem noget så simpelt som at se en video, bliver i stand til at skabe og genfinde din balance.

Det hele foregår online - og så snart, du har købt adgang , får du en mail med bekræftelse, login-information og link til Fase 1. 

KOM I GANG MED DET SAMME
1

DISCLAIMER
Min filosofi er, at vi selv tager ansvar for vores liv. Videoerne  guider dig og støtter dig i de intentioner, du har til  at finde balance og autencitet. Power Yourself er ikke tænkt som et forløb til at erstatte psykoterapi, men et redskab til at slippe uønskede tanker og følelser. Der er ikke noget i Enjoy Life, der erstatter psykoterapi eller medicin. Øvelserne er baseret på mine egne bedste erfaringer til at komme i flow og slippe stagnation. Oplevelserne vil være forskellige fra menneske til menneske, så jeg kan naturligvis ikke give garanti give for, at du vil opleve det samme, som andre har oplevet ved at arbejde med disse værktøjer.